Sparkling arrangement: Haal het maximale uit uw vrije dag

Haal het maximale uit uw vrije dag

Nieuw: Sparkling arrangement

  • Entree tot de spa van 10:00 uur tot 17:30 uur
  • U ontvangt een flesje water bij aankomst
  • Ontvangst met koffie/thee in ons restaurant
  • 2-gangen lunch
  • Sluit de dag af met een glas prosecco of wijn
Prijs: €59,50

Dit arrangement is geldig t/m 17 december 2021

Reserveren

Een onvergetelijke dag

Ondanks alle nieuwe maatregelen is het nog steeds mogelijk om te genieten van een heerlijke wellnessdag. Geniet vanaf 10:00 uur van alle spa faciliteiten, waaronder alle sauna’s en baden van Zuiver. Ondanks dat wij om 18:00 uur onze deuren sluiten, zullen we er alles aan doen om u volledig in de watten te leggen.

Reserveren

Drink genoeg water gedurende uw dag

Flesje water

Omdat je gedurende een saunaronde veel vocht verliest, is het belangrijk om gedurende uw dag genoeg water te drinken. Daarom ontvangt u van ons bij aankomst een flesje water.

Ontvangst met koffie of thee

Hoe fijn is het om de dag lekker te beginnen met een kopje koffie of thee. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Na dit relaxmoment kan uw spa dag écht beginnen!

Reserveren

Geniet van een 2-gangen lunch!

Bij Hotel & Wellness Zuiver combineren wij rust, luxe en ontspanning met culinair genieten. Daarom kunt u in de middag in ons restaurant plaatsnemen voor een heerlijk 2-gangen lunch. Onze chef-kok legt u op culinaire wijze in de watten!

Reserveren

Sluit de dag in stijl af!

It's prosecco time!

Wij zorgen er voor dat u de spa dag in stijl afsluit. Neem na de laatste saunaronde plaats aan onze bar en geniet van een heerlijke glaasje Prosecco of wijn. De keuze is aan u!

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren