Wellness met diner

Na inspanning hoort een moment van ontspanning! Heb je een drukke periode op werk achter de rug? Of heb je gewoon behoefte aan een heerlijk dagje weg? Combineer dan de rust van onze spa met de culinaire mogelijkheden in onze restaurants. Een heerlijke dagje wellness met diner!

Een diner in onze spa

Wil je uitgebreid dineren tijdens je spa bezoek? Kom dan naar ons a la carte restaurant. Onze gevarieerde menukaart biedt de beste seizoensgerechten of laat je verrassen door de dagelijks wisselende special van onze chef-kok. 's Zomers kun je bij mooi weer ook buiten op het zonnige terras van de spa terecht.

Bekijk de spa arrangementen met culinaire mogelijkheden

Geniet op een voordelige manier van een heerlijke spa dag met onze arrangementen. Voor een overzicht van onze huidige arrangementen klik hier.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook