Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image


Voorafgaand aan je bezoek willen wij je vriendelijk verzoeken om te reserveren via de website. 

8,3 van 10 op basis van 1237 beoordelingen.
admtext_image

Verleng je moment van ontspanning

Na een dagje wellness wil je natuurlijk niets liever dan het ontspannen gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Zuiver geeft je met dit artikel enkele tips om thuis je eigen wellness moment te creëren.

Verzorging 

Besteed als je thuis bent wat extra tijd aan je lichaam. Denk hierbij aan het reinigen of scrubben van je huid of het aanbrengen van een gezichts- of haarmasker. Daarnaast kan een warm bad ook bijdragen aan je eigen wellness moment. De combinatie van de geur van heerlijke scrubgel of doucheschuim en de warmte van het bad zorgt voor een rustgevend en ontspannen gevoel.

Muziek

Muziek kan op een positieve manier zorgen voor afleiding en ontspannen. Zet fijne achtergrondmuziek op zodat je niet meer afgeleid wordt van andere geluiden zoals de vaatwasser, wasmachine of de stofzuiger. Rustgevende muziek activeert het natuurlijke ontspanningsproces van lichaam en geest.

Sport en oefeningen 

Er zijn verschillende soorten oefeningen en sporten die je een rustgevend kunnen geven.  Fysieke inspanning zorgt voor een ontspannen en heldere geest en verlost je van spanning en stress. Yoga is een voorbeeld van een uitermate geschikte groepsles. Tijdens de groepsles worden klassieke yogahoudingen en ademhalingsoefeningen gecombineerd, wat zorgt voor een ontspannen en rustgevend gevoel.

Kaarsen

Het aansteken van geurkaarsen zorgt voor een sfeervolle ambiance en kan je geest op een positieve manier prikkelen.  De combinatie van de ambiance, de geur en de positieve gedachten die deze combinatie met zich meebrengen zorgen voor je eigen wellness moment. 

Geniet van eten

Tot slot kan een heerlijke maaltijd niet ontbreken in je eigen wellness moment. Zowel de bereiding als het daadwerkelijk nuttigen van de gerechten vormen een onderdeel van jouw relaxmoment. Voorbeelden van lekkere hapjes en gerechten zijn verschillende soorten tapas of sushi. 

Met de bovenstaande tips kan jij jouw wellness moment langer doortrekken en houd je het ontspannen gevoel langer vast.