Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
Vergaderzalen

Zuiver beschikt over verschillende vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, moderne apparatuur en Wi-Fi. Welke vergaderruimte u ook kiest, alle vergaderzalen kunnen onder meer gecombineerd worden met teambuilding of complete vergaderarrangementen inclusief ontbijt, lunch en/of diner.

Vergaderzaal Kracht – 2 tot 80 personen
Voor, tijdens of na de vergadering kunt u deelnemen aan energieopwekkende activiteiten zoals een groepssessie mediteren, een tennisclinic van een toptrainer of een workshop smoothies maken. Tevens kunt u uw vergadering verrijken met een (h)eerlijk, biologisch en gezond buffet.

Vergaderzaal Fit
– 2 tot 50 personen
Vergaderzaal Fit staat in het teken van sportief vergaderen. Beweging is hét recept voor gezond en energiek personeel en stimuleert creativiteit. Bovendien zorgt sportief vergaderen voor een gevoel van saamhorigheid. Denkt u bij sportief vergaderen bijvoorbeeld aan: vergaderen plus een tennis- of squashcompetitie, een outdoor teambuilding programma, een sportclinic van een toptrainer of een persoonlijke health check voor alle deelnemers. Uiteraard is ook het eten tijdens uw bijeenkomst in de stijl van sportief vergaderen: lekker, gezond en bereid met (h)eerlijke producten.

Vergaderzaal Puur – 2 tot 30 personen
In vergaderzaal Puur vergadert u in alle rust. Combineer het vergaderen met een wandeling door het Amsterdamse Bos, een workshop voeding of een lezing over vitaal leven. Ook is er aandacht voor pure voeding: een ontbijt, lunch of diner met (h)eerlijke, verse ingrediënten.

Vergaderzaal Zen – 2 tot 50 personen
Combineer uw geestelijke inspanning met ontspanning om (overbodige) gedachten los te laten. Zo kunt u het vergaderen afwisselen met een lezing over mindfulness, een workshop 'Weet wat je eet' of business yoga. Al na een kwartiertje yoga merkt u dat er ruimte voor nieuwe gedachten ontstaat. Natuurlijk is ook uw lunch of diner in yoga-stijl: lekker, gezond en bereid met pure ingrediënten.