Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
8,3 van 10 op basis van 1237 beoordelingen.
admtext_image

Gezond en veilig genieten van de zon

De zonnestralen komen ons alweer tegemoet en het liefst willen we daar zoveel mogelijk van genieten! De zon, daar worden we vrolijk van! Door de zon maken we vitamine D aan en wordt er serotonine aangemaakt in de hersenen, wat voor dat heerlijke gevoel zorgt. Maar er zijn ook risico’s aan de zon. Het is bewezen dat de zon voor 90% de oorzaak is van huidveroudering zoals rimpels, pigmentstoornissen en verslapping van de huid. De zon kan ook een negatieve bijdrage leveren aan het ontstaan van huidkanker. Ga er dus niet vanuit dat huidkanker jou niet overkomt.

Jouw huid verdient een morgen

Wanneer er sprake is van blootstelling aan de zon, is het verstandig om je tegen de zon te beschermen door verzorgingsproducten te gebruiken met een beschermingsfactor. Deze beschermingsfactor is o.a. afhankelijk van je huidtype, de sterkte van de zon en de tijd waaraan de huid wordt blootgesteld aan de zon. Zorg ervoor dat er regelmatig wordt gesmeerd en dat verbranding van de huid wordt voorkomen. 

Een zonnebrandcrème is een must voor iedere huid. 

Zonnebrandcrème is namelijk de beste anti-rimpel crème die er is en daarnaast vermindert het de kans op huidkanker en pigmentvlekken. Veel mensen weten niet dat UVA (eigenlijk de meest schadelijke stralen) ook door wolken en glas gaan. Dus smeren…smeren.. elke dag! Minstens met SPF15.                                                                                     

Goede bescherming is dus een must!!!

Met de producten van [ comfort zone ] bescherm je je huid tegen de schadelijke stralen en voorkom je huidveroudering. 

admtext_image admtext_image


Skin defender urban protection SPF 30 50 ml. 

Deze crème heeft een hydraterende en beschermende werking, de hele dag door. Is tevens een krachtig antioxidant en beschermt de huid tegen UV-stralen en vervuiling. Door het kleine formaat is deze makkelijk mee te nemen in je tas.


Sun Soul. Anti-aging sun protection. 

De vernieuwde sun lijn van [ comfort zone ]  biedt een effectieve bescherming tijdens het zonnen. De organische fair trade argan oil in dit product is het ultieme anti-oxidant. Andere toevoegingen zorgen voor een elastische huid en voorkomen celbeschadiging tijdens het zonnen. De producten zijn voor 97% natuurlijk en bieden anti-aging zon bescherming. Sun Soul van [ comfort zone ] biedt bescherming, voor, tijdens en na het blootstellen aan de zon.

De productlijn van Sun Soul heeft de ideale en effectieve zonnebeschermingsproducten om huidveroudering te voorkomen:

– bescherming tegen UVA UVB
– transpiratie en water resistent
– Makkelijk in gebruik en goede absorptie door de huid
– Extra anti-oxidanten en DNA bescherming.

Alle producten zijn dermatologisch getest, gebruiksvriendelijk, geven een zachte huid en laten geen witte waas achter. De producten hebben een fruitige geur. Voor kids parfum vrij! De producten zijn geproduceerd in Italië vanuit duurzame energie, alle verpakkingen zijn van 100% recyclebaar papier uit duurzaam bos en milieuvriendelijk geproduceerd.

[ comfort zone ] ondersteunt de missie van KWF Kankerbestrijding en doneert ook dit jaar weer aan de KWF kankerbestrijding via de verkoop van de SUN SOUL producten!                                                           

Kom langs bij onze beautybalie en laat je door onze specialisten adviseren over de Sun soul collectie van [ comfort zone ] en de bescherming van jouw huid!