Update Fitness lidmaatschappen

Hieronder de tekst van de email die we op woensdag 25 maart 2020 aan alle fitnessleden hebben verzonden

--

Beste Fitness Zuiver lid,

We hopen dat dit bericht jou in goede gezondheid bereikt. We willen je via deze weg graag wat duidelijkheid verschaffen over jouw fitness lidmaatschap. Zoals je weet is Fitness Zuiver momenteel gesloten. Wij kunnen in de huidige situatie, na de verscherpte maatregelen die maandag 23 maart door de overheid in een persconferentie bekend zijn gemaakt, niet veel zeggen over wanneer we weer open mogen.

Pauzeren van alle lidmaatschappen
Omdat we begrijpen dat dit lastige tijden zijn voor iedereen hebben we besloten om alle lidmaatschappen bij Fitness Zuiver te pauzeren tot het moment dat we weer open mogen. Bij lidmaatschappen met een einddatum wordt de einddatum opgeschoven overeenkomstig de duur van de sluiting van Fitness Zuiver.

Incasso van het lidmaatschapsgeld
Lidmaatschappen bij Fitness Zuiver worden maandelijks vooraf betaald. De incasso voor de maand april zal niet worden uitgevoerd. Zodra er een datum bekend is waarop we weer open mogen zal er een nieuwe incasso worden ingepland. Hierbij gebruiken we de heropeningsdatum om het te betalen bedrag naar rato te berekenen. De periode in maart dat Zuiver gesloten was (16 t/m 31 maart) wordt in mindering gebracht op het incassobedrag. Op deze manier betalen al onze leden dus niets voor de gemiste tijd.

Opzeggingen
Omdat alle lidmaatschappen worden gepauzeerd zullen opzeggingen pas worden verwerkt op het moment dat Fitness Zuiver haar deuren weer mag openen. Ook bij deze opzeggingen zal de opzegtermijn van 1 volledige kalendermaand voor einddatum van het contact in acht moeten worden genomen. De heropeningsdatum zal als opzegdatum worden gehanteerd voor opzeggingen die doorkomen in de periode dat Fitness Zuiver gesloten is.

We hopen van harte dat er zo snel mogelijk weer gesport mag worden bij Fitness Zuiver. Die hoop is uiteraard ondergeschikt aan de hoop dat er snel een einde komt aan de ellende die het coronavirus momenteel veroorzaakt. Om de gezondheid en veiligheid van alle leden, gasten en medewerkers te garanderen, volgen wij de voorschriften en regels van de overheid blijvend op. Als we dan straks weer met z’n allen hard aan het werk zijn in de gym, doen we dat met een goede gezondheid en dezelfde passie als altijd. Zorg de komende tijd alsjeblieft goed voor jezelf en elkaar.

Mocht je vragen hebben dan verzoeken we je de komende periode uitsluitend te mailen met sales@zuiveramsterdam.nl. Vanwege thuiswerken zijn we telefonisch zeer slecht bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Het team van Fitness Zuiver

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!