Uitbreiding van uw hotelreservering

Binnenkort mogen wij u verwelkomen in het fijnste wellness hotel van Nederland. We bieden u via het formulier hieronder graag de mogelijkheid items toe te voegen aan uw reservering.

Aanvraagformulier
Na verzending van het formulier ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Op het formulier komen items voor die wij direct aan uw boeking kunnen toevoegen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een aantal behandelingen in onze spa. Deze kunnen via het formulier worden aangevraagd, maar zijn op basis van beschikbaarheid. Over deze items ontvangt u apart een mail.

LET OP!! Als u bij ons op het terrein wilt parkeren kunt u daarvoor een parkeerkaart aanschaffen voor € 21,- per dag. Een gemeentelijke parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen van Zuiver.

Voornaam*
Achternaam*
Email
Telefoon *
Direct aan uw boeking toevoegen voor alle gasten

Aanvraag op basis van beschikbaarheid

Op welke dag wenst u bovenstaande behandeling?
Opmerkingen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook