To go meals

Vanaf nu kun je bij Zuiver eenvoudig en snel je To Go maaltijd bestellen. Deze maaltijden zijn puur, gezond, vers bereid én duurzaam verpakt. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor een gezonde dosis voedingstoffen na je training.
Ideaal als je haast hebt of als je geen zin hebt om te koken. Wil je het liever direct na je training bij Zuiver nuttigen? Schuif dan aan bij de fitnessbalie en neem gelijk je trainingsschema nog even door met de fitness instructeur.
De maaltijden zijn 7 dagen per week te bestellen vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur.

De basis van de maaltijd bestaat uit gemengde sla, verse groenten en een dressing van extra vierge olijfolie. Maak de maaltijd compleet door zelf te kiezen voor pulled chicken, verse zalm of gemarineerde tofu. Heb je behoefte aan een gezonde koolhydratenbron? Geef je salade dan een boost door quinoa toe te voegen (+ €1).

To Go meals:
Reload          (Pulled chicken, verse zalm of gemarineerde tofu) € 7,50
Reload +       Reload maaltijd met toevoeging van quinoa (+ €1)

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook