testpag

Toe aan rust en ontspanning in een andere omgeving?

Snak jij ernaar om er weer even tussenuit te gaan? Wil je een dag of weekend ontsnappen aan de huidige situatie en wil je genieten van rust en ontspanning in een nieuwe omgeving? Hotel Zuiver maakt dit mogelijk! Hotel Zuiver is gelegen in het Amsterdamse Bos waardoor je gedurende je verblijf een prachtige fietstocht of boswandeling kan maken. Dit allemaal conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij Zuiver beschikken wij over voldoende fietsen die dagelijks te huur zijn.

Bekijk hier de wandelroutes in het Amsterdamse Bos

Een heerlijk diner op de kamer

Hotel Zuiver werkt momenteel samen met diverse restaurants uit de omgeving die jou culinair in de watten kunnen leggen tijdens je verblijf. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over je lunch of diner. Bij onze receptie zijn diverse menukaarten te vinden zodat je rustig kan bekijken waar je vanavond trek in hebt.

Samen genieten conform de RIVM-richtlijnen

Veilig en rustig 'thuiswerken' doe je bij Hotel Zuiver!

Rond rennende kinderen, veel geluid van buiten en het gemis van een bureau en een goede stoel. Een korte opsomming van irritatiepunten waar veel mensen nu tegenaan lopen tijdens het thuiswerken. Je merkt dat er nauwelijks iets uit je handen komt en het werk zich op blijft stapelen. Het is daarom tijd om een inhaalslag te maken! Zuiver maakt dit vanaf 1 mei mogelijk met het Relax & Work arrangement.

> Bekijk het arrangement

 

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook