Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
8,3 van 10 op basis van 1237 beoordelingen.

Ben jij gestopt met roken?


Onlangs heb jij de eerste stap gezet naar een gezond leven. Nu is het tijd om te gaan werken aan een gezonde conditie. In samenwerking met een team van professionals zorgt Zuiver ervoor dat je binnen drie maanden weer helemaal in shape bent. Je wordt onder andere begeleid door een diëtiste, fysiotherapeut en een personal trainer.

Samen brengen wij jouw situatie en wensen in kaart

Zuiver biedt jou de gelegenheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met Zuiver d.m.v. een gratis consult. Samen bekijken wij jouw situatie en brengen wij in kaart welk programma het beste bij jou past. 

Enkele nuttige tips

Wanneer je gestopt bent met roken dan zal je de eerste dagen niet ontkomen aan een gespannen gevoel. Je bent op zoek naar een manier om van je gespannen gevoel af te komen. Voorheen pakte je een sigaret om de stress “weg te roken”. Nu is het tijd om te zoeken naar een andere manier van ontspannen. Denk hierbij aan een goed boek, een saunabezoekeen massage, een boswandeling of een warm bad. Probeer uit te vinden wat voor jou het beste werkt!

Nicotine heeft een remmend effect op je eetlust. De kans is aanwezig dat je na je laatste sigaret meer trek krijgt in eten. Zorg ervoor dat je niet te veel voeding tot je neemt waarvan je veel aankomt. Soep of een maaltijdsalade zijn goede oplossingen om de ergste trek te stillen

Maak een afspraak voor een gratis intake


Naam*
Email*
Telefoonnummer
Opmerkingen
admtext_image