Stel je vraag aan Fleur

Ben jij jouw jaar op een gezonde manier begonnen maar heb je toch nog wat vragen over gezond eten of een uitgebalanceerd voedingsschema? Deze week heb jij de mogelijkheid om vragen in te sturen naar diëtist Fleur. Zij zal een aantal vragen selecteren en in de loop van deze maand beantwoorden in onze blog. Alle vragen kunnen anoniem ingestuurd worden.

Even voorstellen...

In 2008 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als klinisch diëtist op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk opgezet waar ik veel cliënten met verschillende doelen heb begeleid. Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier bij Spa Sport Hotel Zuiver waar ik mensen help hun voeding en lifestyle te optimaliseren.
Als diëtist help ik je bij het werken aan een gezond voedingspatroon op maat en coach ik je bij het doorbreken van ongezonde eetgewoonten. Zo behaal je jouw persoonlijke doelen en behoud je jouw resultaten ook op langer termijn. 

Vraag*

We wijzen je op ons Privacy Policy.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook