Stel je vraag aan Aimee

Deze week heb jij de mogelijkheid om je vraag te stellen aan onze allround beautyspecialist Aimee. Heb je een vraag over een massage, beautybehandeling of heb je een persoonlijke vraag over hoe je bijvoorbeeld het beste je huid kunt verzorgen? Stel ze aan Aimee! Zij zal een aantal vragen selecteren en in de loop van deze maand beantwoorden in onze blog. Alle vragen kunnen anoniem ingestuurd worden.

Even voorstellen...

Ik ben Aimee en ik ben sinds 2005 werkzaam in de wellnessbranche. Ik ben mijn carrière begonnen als schoonheidsspecialiste, maar besloot al snel mijn kennis te verbreden door een massage opleiding te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik mijn passie ontdekt; het geven van massages is iets waar ik na al die jaren nog steeds geen genoeg van kan krijgen. Er gaat geen jaar voorbij waarin ik niet in mezelf investeer op het gebied van massages, de honger naar kennis blijft groeien! Jammer genoeg kan ik niet iedereen op de wereld masseren, dus heb ik ervoor gekozen om mijn kennis te gaan delen met anderen. Hierdoor kan ik een nog groter publiek bereiken. Het geven en uitwisselen van diverse technieken en kennis is eigenlijk nóg leuker dan het ontvangen. Naast mijn werk als allround beautyspecialist bij Zuiver verzorg ik ook de trainingen voor het beautyteam van Zuiver.

Vraag*

We wijzen je op ons Privacy Policy.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook