Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Stagiaire afdeling Technische Dienst

Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. 


De uitdaging 

De afdeling Technische Dienst is onderdeel van de afdeling Facilitair en  bestaat uit een Facilitair Manager, Facilitair Coördinator, Planner en de (senior) medewerkers Technische Dienst. Wij bieden een stageplek waarbij je kennis kunt maken met het gehele pakket aan werkzaamheden op de afdeling TD. Denk hierbij aan:
Opstellen van producten diensten catalogus;
Werken in Topdesk;
Locatie analyse ten behoeve van evenementen, verhuizingen, verbouwingen;
Het bestellen van facilitaire producten en diensten;
Controleren van de geleverde facilitaire producten en diensten; 
Opstellen programma van eisen;
Het aannemen van facilitaire projecten/evenementen op basis van een klantvraag en deze vertalen in een PvE, draaiboek, evenement, producten en diensten catalogus, etc.


Wie ben jij?

Je bent bezig met een technische opleiding en je hebt passie voor techniek! Het is een pre als je al enige ervaring hebt opgedaan met technische werkzaamheden maar nog belangrijker is jouw persoonlijkheid. Je bent een prettige persoonlijkheid met gastgerichte instelling en zo wordt je ook gezien door anderen. Sta je bekend als pro-actieve, integere echte teamplayer en kun je zelfstandig en nauwkeurig werken, dan is Spa Sport Hotel Zuiver voor jou een leerzame stage organisatie. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving waar gezondheid, sport en ontspanning centraal staan en je hecht waarde aan een gezonde leefstijl.  
De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als stagiaire bij Spa Sport Hotel Zuiver beschik je vanzelfsprekend over deze competenties. 

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Reageren

Graag de periode en het aantal uren dat je beschikbaar bent vermelden in de sollicitatie.
Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.