Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

HBO Stagiair(e) afdeling Commercie 

(3de jaars stage)

Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. 

De uitdaging 

De afdeling Commercie bestaat uit 6 medewerkers. Wij bieden een stageplek waarbij je kennis kunt maken met een breed pakket aan marketinggerelateerde werkzaamheden. Denk hierbij aan:

Het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden voor de afdeling Commercie (projecten, campagnes    dagelijkse taken);
Je ondersteunt de Online Marketeer;
Het uitvoeren van webanalyses uit Google Analytics;
Aan de hand van data en analyses adviseren omtrent het inzetten van online marketingmiddelen;
Het (helpen) beheren en verbeteren van de website www.zuiveramsterdam.nl;
Het creëren en uitzetten van social media campagnes en acties via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram;
Het ondersteunen van de Tekstschrijver en ( indien capabel)  de Vormgever.

Wie ben jij?

Je bent bezig met een HBO opleiding Marketing of soortgelijk en je hebt passie voor het Marketing vak! Je heb affiniteit met internet en (online) Marketing en het is een pre als je al enige ervaring hebt opgedaan op een afdeling Marketing of Commercie. Daarnaast heb je ervaring met MS Office, Adobe Creative en CMS pakketten (pre) en beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre). Sta je bekend als creatief, flexibel, analytisch, ben je communicatief vaardig en ben je een echte teamplayer maar ook in staat zelfstandig te werken, dan is Spa Sport Hotel Zuiver voor jou een leerzame stage organisatie. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving waar gezondheid, sport en ontspanning centraal staan en je hecht waarde aan een gezonde leefstijl.  

De kerncompetenties gastgerichtheid, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als stagiaire bij Spa Sport Hotel Zuiver beschik je vanzelfsprekend over deze competenties. 

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacature@zuiveramsterdam.nl. 
Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR.