Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

admtext_image

Sportvasten

Fit en Slank door een duurzame switch

Bij Zuiver bieden we diverse mogelijkheden om jouw sportieve en fysieke doelen te bereiken. Sport je regelmatig, maar vind je het toch lastig een gezond gewicht te bereiken en dat stabiel te houden? Combineer het sporten dan met sportvasten.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven, een gezond gewicht te bereiken en dit gewicht stabiel te houden. Sportvasten is geen dieet. Het is een tiendaagse trainingsmethode, waarbij de spieren en lever worden geactiveerd in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Sportvasten is wetenschappelijk bewezen.

De Zuiver-Switch

Bij Zuiver combineren we de tiendaagse trainingsmethode met drie maanden (sport)begeleiding. Ook na de tiendaagse trainingsmethode blijven we je nog een tijdje begeleiden en adviseren. Het is ons doel dat jij een gezond gewicht bereikt en dit weet vast te houden. Fit en Slank door een duurzame switch dus.

Het Sportvast programma

We beginnen met een nulmeting, gevolgd door de Make the Switch-kuur, die tien dagen duurt. Na de eerste tien dagen krijg je een Keep the Switch-protocol in de vorm van een voedings- trainings- en receptenboek. Na veertien dagen doen we een eerste tussenmeting. Op dag 60 doen we weer een meting en evaluatie, evenals op dag 90. Afhankelijk van de resultaten van de metingen, kunnen we je het advies geven nog een tot vier minikuren sportvasten te doen. Een minikuur is mogelijk tussen dag 24 en 60, of tussen dag 60 en 90.

Dag 0 – Intake Make the Switch-kuur
Dag 10 – Keep the Switch-protocol
Dag 14 – Tussenmeting
Dag 24-60 – Mogelijkheid voor minikuur
Dag 60 – Meting en evaluatie
Dag 60-90 – Mogelijkheid voor minikuur
Dag 90 – Meting en evaluatie

Maak in slechts 10 dagen de duurzame switch van suiker- naar vetverbranding en wordt blijvend slanker, fitter en vitaler.

Product 10-daagse kuur Make the Switch

- Intake gesprek en persoonlijke begeleiding:
- Persoonlijk voedings- en trainingsprotocol
- Supplementenpakket
- Meting buikomvang en gewicht
- Toelichting sportvastenprotocol
- Toelichting trainingsschema
- Toelichting gebruik urinestrips
- Dagelijks contact via de Sportvasten-app
- Gezamenlijke evaluatie en toelichting natraject (Keep the Switch)

admtext_image

Meer weten over sportvasten of wil je starten met een 10 daagse kuur? Neem contact op met Hicham via 06-10131536 of een contactformulier.