Veelgestelde vragen fitness

Fitness Zuiver heeft goed nieuws! Op 1 juli zullen wij onze deuren weer openen. De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact gehad over de gehele wereld. Dit heeft begrijpelijkerwijs ook bij Zuiver veel teweeggebracht. Hierbij hebben we belangrijke beslissingen moeten nemen met betrekking tot onze bedrijfsvoering en ons aanbod.

Waarom wordt de spa uit het fitness lidmaatschap gehaald?

Een van de grootste aanpassingen die wij in onze bedrijfsvoering dienen door te voeren heeft betrekking op het aantal personen dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in de spa. Dit is een direct gevolg van de wetgeving die voorschrijft dat men ten allen tijde 1,5 meter afstand dient te kunnen houden. Voor Zuiver houdt dit in dat wij nog maar een derde van onze capaciteit kunnen gebruiken. Reserveringen worden verplicht en het aantal gasten is beperkt. Binnen dit aangepaste beleid is helaas geen ruimte meer voor fitness lidmaatschappen in de spa.

Wordt mijn lidmaatschap goedkoper nu de spa niet meer inclusief is?

Alle lidmaatschappen worden omgezet naar de nieuwe lidmaatschapsvormen. Je hebt een e-mail ontvangen waarin vermeld staat naar welk lidmaatschap het wordt overgezet. Voor de lidmaatschappen inclusief spa geldt dat de prijs is de meeste gevallen lager ligt.

Mijn lidmaatschap is automatisch omgezet naar een volledig 12 maanden lidmaatschap, maar ik wil toch liever een dal lidmaatschap, kan dit nog worden gewijzigd?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt contact opnemen met service@zuiveramsterdam.nl.

Wat moet ik betalen als ik toch gebruik wil maken van de spa?

Fitnessleden krijgen een korting van 25% op het dagtarief. Let op: je bent verplicht voorafgaand aan je bezoek een reservering te maken.

Ik heb een bedrijfslidmaatschap, mag ik ook niet meer naar de spa?

Nee, geen enkel fitnesslidmaatschap heeft nog toegang tot de spa. Dit geldt voor bedrijfsfitness, KLM, ski fit, Fysio Concept en alle andere lidmaatschappen.

Ik sport via one fit/ class pass/ gym pass, mag ik ook niet meer naar de spa tegen betaling van een toeslag?

Nee, leden van deze platforms kunnen geen gebruik meer maken van de spa tegen betaling van een toeslag. Je betaalt het reguliere dagtarief. De 25% korting op het dagtarief is alleen voor Zuiver leden en dus niet voor one fit/ class pass en gym pass.

Wat kan ik verwachten als ik weer kom sporten en wat wordt er van mij verwacht?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Indien nodig zullen wij onderstaande maatregelen richting 1 juli nog aanvullen. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten.

- Reserveren is verplicht. Trainen in onze fitness en deelname aan groepslessen is alleen mogelijk met een reservering. Reserveren kan via onze app
- Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per tijdslot, deze capaciteit is afgestemd op het aantal m2 van onze fitnessruimtes
- Lessen worden in kleine groepjes gegeven, voor populaire lessen wijken wij uit naar de tennishal en sparuimte. Hier kunnen wij meer m2 per persoon bieden.
- Bij aankomst in de fitness meld je je aan bij een van onze trainers
- Wij werken met tijdsblokken waar je voor kunt reserveren, na ieder trainingsblok zal er een hygiëne ronde plaatsvinden
- Gedurende de dag zullen er 2 grote hygiëne rondes plaatsvinden
- Indien je je reservering wilt annuleren kan dit tot één uur voor aankomsttijd.

Daarnaast verwijzen wij je graag naar de huisregels, hier lees je meer over wat je van ons kunt verwachten tijdens je bezoek en wat wij van jou als bezoeker verwachten. Deze zullen richting 1 juli worden aangepast en aangevuld.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.