Spring Boost

Zowel geldig voor leden als niet-leden

De lente komt eraan en dat betekent dat dit het juiste moment is om te beginnen aan je summerbody! Wil jij de nodige kilo's afvallen of gewoon fitter de zomer in, maar ben je bang dat de motivatie gaat ontbreken? Schrijf je dan nu in voor de Zuiver Spring Boost! Gedurende 4 weken ga je samen met Personal Trainer Joey Hofstede en diëtist Fleur Berkhout aan de slag om te werken een gezonde lifestyle. Je krijgt deze periode persoonlijke begeleiding, pittige High Intensity workouts, een trainingsschema én voedingsadvies op maat. Dit is dé perfecte start voor een mooie zomer!

Inhoud programma

  • 2x per week exclusieve 60 minuten High intensity groepstraining gericht op kracht en conditie (in de grote zaal en crossfitruimte) door Joey
  • Fitness intake en op maat gemaakt fitnessschema door fitnessinstructeurs om zelf doelgericht te kunnen trainen
  • Intake, voedingsadvies en 1 vervolgconsult bij Fleur
  • Orangefit Fit Green Protein 450 gram + Fit Shaker
  • motiverende groepsapp gedurende 4 weken
  • Vrij toegang tot alle groepslessen
  • 1 uur per dag gratis toegang tot de spa

Kosten

De pakketprijs is €89,- per persoon.

Start programma

25-03-2019: start intakes voeding (Fleur) en fitness (fitnessinstructeurs)
01-04-2019: start trainingen 2x pw gedurende 3 weken di 20.00-21.00 uur en do 18.00-19.00 uur (Joey)


Over Fleur

In 2008 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als klinisch diëtist op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk opgezet waar ik veel cliënten met verschillende doelen heb begeleid. Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier bij Spa Sport Hotel Zuiver waar ik mensen help hun voeding en lifestyle te optimaliseren. Als diëtist help ik je bij het werken aan een gezond voedingspatroon op maat en coach ik je bij het doorbreken van ongezonde eetgewoonten. Zo behaal je jouw persoonlijke doelen en behoud je jouw resultaten ook op lange termijn.

Over Joey

Wil je fit worden op een uitdagende manier? Tijdens mijn personal training programma’s maak ik veel gebruik van boksoefeningen en uiteraard fungeer ik als sparringpartner. Als personal trainer ben ik gespecialiseerd in: Boksen, figuurverbetering, krachttraining, sport specifiek trainen en core stabiliteit.

Whatsapp groep

Gedurende de Zuiver Spring Boost kun je deelnemen aan de besloten whatsappgroep. In deze whatsappgroep delen we tips en lekkere recepten en motiveren we je om met de juiste focus aan je lifestyle te werken. Na afloop van de Zuiver Spring Boost zal de Whatsappgroep worden opgeheven. Deelname is niet verplicht. Indien je er graag deel van wilt uitmaken kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Inschrijven

Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Wil je jezelf aanmelden voor de Whatsappgroep?*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.