Padel Amsterdam

Maak vanaf nu gebruik van de nieuwe Amstelpark Padelbanen! De drie nieuwe padelbanen zijn gelegen op het complex van Amstelpark, naast Spa Sport Hotel Zuiver. Huur met je vrienden een baan of meld je aan voor padellessen om het spel beter onder de knie te krijgen.

Een padelbaan reserveren

Via onderstaande link kom je bij het reserveringssysteem van Amstelpark padel. Maak een account aan en reserveer simpel en snel een baan. Je kan vanaf 1 oktober 2018 gebruik maken van de nieuwe padelbanen van Amstelpark. Maak nu alvast online je reservering!

reserveringssysteem DESKTOP

reserveringssysteem MOBIEL

Adres & contactgegevens Amstelpark Padel

Amstelpark Padel
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
padel@amstelpark.nl

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.