Luxe sportschool Amsterdam

Welkom bij Fitness Zuiver. Bij Fitness Zuiver staan niet alleen jouw sportieve doelen centraal maar dragen wij in zijn totaliteit bij aan een gezonde lifestyle. Als lid van Fitness Zuiver heb je elke dag de mogelijkheid om inspanning en ontspanning te combineren. Werk jezelf eerst in het zweet in onze moderne gym, doe mee aan onze populaire groepslessen en kom vervolgens tot rust in onze luxe spa. Bij Zuiver vind je alle faciliteiten die jou helpen om gezond en fit te blijven!

Bekijk de impressie van onze sportschool

Breed aanbod aan groepslessen

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen, om elke les nieuwe mensen te leren kennen en samen sportieve doelen te bereiken? Neem dan deel aan onze groepslessen! Onze lessen worden op verschillende dagdelen gegeven zodat je op elk gewenst moment kan instappen. Klik hier om ons groepslesrooster te bekijken. Hieronder vind je een selectie aan groepslessen die elke week worden gegeven door onze trainers:

- Boksen
- Spinning
- Bodypump
- Cross-Training
- Verschillende yoga-lessen
- Kickboksen
- HITT

Sportschool met verschillende soorten sauna's

Klaar met sporten? Dan is het nu tijd om voor rust, ontspanning en herstel! Als lid van Fitness Zuiver kan je voor een gereduceerd tarief gebruik maken van onze spa. Zo heeft Zuiver 8 verschillende soorten sauna's waaronder een infraroodsauna, Finse sauna en een muzieksauna. Hieronder vind je een impressie van onze spa faciliteiten.

[gallery id ="40"]

Onze lidmaatschappen

Zuiver beschikt over een breed aanbod aan lidmaatschappen die variëren in prijs en inhoud. Zo is er bijna voor iedereen wel een lidmaatschap te vinden die aansluit op de wensen. Ik bijvoorbeeld voor een dal of volledig lidmaatschap en doe iedere dag mee onze populaire groepslessen. Klik hier om onze lidmaatschappen te bekijken.

Ervaar het clubgevoel bij Fitness Zuiver

Bij Fitness Zuiver is iedereen welkom. Jong, oud, getraind of juist beginnende sporters. Iedereen kom je tegen in onze sportschool en dat maakt de sfeer in onze sportschool ook zo uniek. Naast het clubgevoel biedt Zuiver nog meer additionele opties om nog meer sportplezier te beleven. Denk hierbij aan de uiteenlopende tennis-, padel-, en squashmogelijkheden.

De combinatie van onze sportschool, de spa en alle andere mogelijkheden op ons park vormen de basis van onze luxueuze sportschool. Wil je graag zelf kennis komen maken met Fitness Zuiver? Vraag dan vandaag nog de gratis proefles aan en ervaar zelf wat Zuiver voor jou kan betekenen!

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.