Fitness Zuiver outdoor

Na een periode van stress, onzekerheid en wellicht weinig sporten, zijn wij blij om te kunnen aankondigen dat wij gaan starten met outdoor groepslessen in onze prachtige spa tuin. Ons team van instructeurs staat voor je klaar om een aantal populaire groepslessen voor je te gaan verzorgen.

De volgende lessen staan op het programma:

-          Total Body Workout
-          Bokslessen
-          Yoga
-          XCORE
-          Tabata
-          Booty Workout

Raadpleeg altijd ons groepslesrooster

Ben je benieuwd welke lessen op welke tijdstippen worden gegeven? Raadpleeg dan ons online groepslesrooster. Wij raden je aan om altijd een uur voor aanvang van de les het rooster nog een keer te bekijken. Het kan namelijk zo zijn dat door slecht weer groepslessen worden afgelast.

Klik hier om het groepslesrooster te bekijken

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen is het maken van een reservering verplicht. Een reservering dien je te maken via onze Fitness Zuiver App. Deze app is hier te downloaden. Zonder reservering kunnen wij je helaas niet toelaten tot onze spa tuin.

De kosten van deelname kunnen variëren per groepsles. Je kan al deelnemen aan een groepsles vanaf €7,50 per les. De betaling vindt plaats bij ons op locatie.

Je hoeft je niet te melden bij de receptie

Wanneer je bent aangekomen op ons terrein, kan je direct doorlopen naar de spa tuin. Je hoeft je dus niet te melden bij de receptie. Op locatie zal duidelijk worden aangegeven hoe je moet lopen. Wij vragen je dan ook om de routing te volgen.

Onze maatregelen en huisregels

Vanwege het COVID-19 virus en de opgelegde maatregelen en regels, heeft Spa Sport Hotel ZUIVER diverse huisregels aangepast. Op deze pagina is alles te vinden over de maatregelen die Zuiver heeft getroffen. Deze maatregelen dragen bij aan het verantwoord en veilig sporten bij Fitness Zuiver. Wij vragen je daarom ook om deze pagina goed door te nemen voor aanvang van je bezoek.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!