FAQ lidmaatschappen

Wat houdt een fitness lidmaatschap in?

Met een fitness lidmaatschap kun je (onbeperkt) gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten een deelnemen aan te gekke groepslessen. Binnen de fitness lidmaatschappen zijn er verschillende mogelijkheden.

Is begeleiding inbegrepen bij een fitness lidmaatschap?

Als sportlid van Zuiver heb je recht op een traject van zeven intakes met een van onze fitnesstrainers. Daarnaast zijn er altijd verschillende trainers op de vloer aanwezig waar fitnessleden van Zuiver vragen aan kunnen stellen.

Is er een speciaal fitness lidmaatschap voor studenten?

Voor scholieren en studenten heeft Zuiver een speciaal Studenten lidmaatschap. Op vertoon van je bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling kun je voor €44 per maand onbeperkt gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten.

Is er een speciaal fitnesstarief voor 65+?

Voor 65-plussers heeft Zuiver het Daluren lidmaatschap. Met dit fitness lidmaatschap heb je van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur toegang tot de fitness faciliteiten. Daarnaast kun je op zaterdag en zondag tussen 08:00 en 19:00 uur in de fitness terecht.

Wat zijn de kosten voor personal training bij Zuiver?

Zuiver beschikt over een team professionele Personal Trainers, ieder met zijn eigen achtergrond en specialisatie. De kosten voor een personal training sessie verschilt per personal trainer en is tevens afhankelijk van de hoeveelheid sessies die je afneemt. De kosten van een sessie van een uur beginnen bij € 65.

Zijn er kortlopende fitness lidmaatschappen of strippenkaarten?

Bij Zuiver kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar fitness lidmaatschap. Op deze manier hoef je jezelf niet voor een bepaalde periode te verbinden aan onze sportschool. Dit geeft je de mogelijkheid om je fitness lidmaatschap, met inachtneming van de opzegtermijn, op ieder moment op te zeggen. Op dit moment bieden wij geen strippenkaarten aan.

Wat is de opzegtermijn van mijn fitness lidmaatschap bij Zuiver?

Na de initiële lidmaatschapsperiode is je fitness lidmaatschap maandelijks opzegbaar (opzegtermijn van 1 maand). Opzeggen is mogelijk door e-mail te sturen naar sales@zuiveramsterdam.nl

Is het mogelijk om mijn fitness lidmaatschap tussentijds stil te zetten?

Het lidmaatschap kan uitsluitend stilgezet worden op vertoon van een doktersverklaring. Lidmaatschappen kunnen niet tijdelijk stilgezet worden in verband met een vakantie. De minimale bevriezingsperiode is 1 maand, de maximale bevriezingsperiode is 3 maanden. Lidmaatschappen kunnen niet met terugwerkende kracht stilgezet worden.

Kan ik ook de luxe spa van Zuiver bezoeken?

Voor fitnessleden bestaat een speciaal gereduceerd tarief voor toegang tot de spa. De voorwaarden hiervoor verschillen per lidmaatschap

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.