Dagpas aanvragen

Maak kennis met Zuiver

Denk jij erover na om (weer) te starten met fitness? Wij helpen je die eerste stap te zetten. Vraag hieronder een dagpas aan en kom een dag lang gratis onze fitness faciliteiten en groepslessen uitproberen. Doe bijvoorbeeld mee aan de volgende groepslessen:

  • Boksen
  • Bodypump
  • Spinning
  • Cross Training
  • Yoga

Neem een kijkje in onze sportschool

Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en klik op verzenden. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een vrijblijvende en persoonlijke kennismaking.

Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Wil je iemand meenemen?*

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.