Yin Yoga / Hot Yin Yoga

Deze zachte yogavorm richt zich op de veel dieperliggende spieren, pezen en gewrichten door langer dan bij andere vormen van yoga op één houding te concentreren. Door Yin yoga in een verwarmde ruimte van 36 graden te beoefenen creëer je een groter bereik in je bewegingen.

Voordelen: ontspanning, toegankelijk, souplesse, balans.
Geschikt voor: zowel beginners als gevorderden.

Meer informatie van de Yoga-expert

Gwen probeert in haar yin-lessen mensen beweeglijker te laten worden door ze juist naar de verstilling te begeleiden. Yin is een meditatieve vorm van yoga waarin je wordt uitgedaagd om langer de houdingen vast te houden (2-5 min) en vervolgens de stilte op te zoeken. ‘Moeten’ is even niet meer belangrijk. Het gaat om loslaten, de donkere ‘vaste' plekken opzoeken in je lijf (en hoofd ) en deze te observeren. Meestal werkt Gwen ook aan een thema in haar yinles zoals het losmaken van heup, rug of schouders. Een zachte sequence om je in deze verdieping te begeleiden.

Gwen geeft iedere week Yin Yoga bij Fitness Zuiver

Woensdag 19.00 - 20.00 Hatha yoga
Zondag 11.00 - 12.00 Yin Yoga
Zondag 12.00 - 13.00 Yin Yoga

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan en probeer de faciliteiten van Fitness Zuiver en onze groepslessen kosteloos uit.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.