Pilates / Power Pilates

Het uitgangspunt van Pilates is een goed evenwicht, zowel geestelijk als lichamelijk. De aandacht ligt bij concentratie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Je versterkt je lichaam, concentreert je op de ademhaling en vergroot je souplesse. Speciale aandacht gaat uit naar je buik, onderrug en bilspieren.

Power Pilates is een pittige vorm van de Pilates methode. Tijdens de Power Pilates lessen ligt het tempo en het niveau van de oefeningen hoger. Het is de perfecte manier om het lichaam nog meer uit te dagen. Ook tijdens de Power Pilates lessen zijn concentratie, nauwkeurigheid en ademhaling belangrijke elementen.

De voordelen van Pilates

Voordelen: betere lichaamshouding, bewustwording van je lichaam, souplesse, kracht. 
Luisteren naar het eigen lichaam staat centraal. 

Geschikt voor beginners en gevorderden.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.