Hot Flow Yoga

Yin Flow is een rustige yogales gericht op strekkingen en twists. Deze les is iets beweeglijker dan de Yin Yoga en zeer goed voor iedereen die gestrest of overprikkeld is.

Voordelen: ontspanning, toegankelijk, souplesse, balans.
Niveau: Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Meer informatie over Hot Flow Yoga

Gedurende onze wekelijkse groepslessen wordt de nadruk gelegd op de balans tussen beweging en ademen. Je hoeft er dus niet vanuit te gaan dat je puffend en hijgend de les weer verlaat. De gedachte achter de Hot Flow Yoga is dat je door een verbeterd adem/beweegpatroon uiteindelijk sterker wordt.

Ook op het gebied van ademtechnieken word je goed begeleid. Onze instructeurs geven aan wanneer je mag inademen en mag uitademen en laten je ervaren wat deze les met je lichaam doet.

Wat doet de Hot Flow Yogales met je lichaam?

Gedurende de les neem je verschillende houdingen en poses aan. Dit kan variëren tussen staan en zitten. De bewegingen gaan gelijk op met de adem en je glijdt (flow) van de ene naar de andere beweging.

Waarom doen onze leden mee aan Hot Flow Yoga?

  • Professionele yoga docenten
  • Warme yoga ruimte
  • Rustgevende omgeving
  • Zowel geschikt voor mannen als vrouwen van alle leeftijden

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan en probeer de faciliteiten van Fitness Zuiver en onze groepslessen kosteloos uit.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.