Hatha yoga

Deze klassieke vorm van yoga is inspannend voor het lichaam en ontspannend voor de geest. Bewust ademhalen en natuurlijk bewegen staan centraal, met als doel ontspanning, bewustwording, innerlijke rust en nieuwe energie in een gezond lichaam. We eindigen de les met een meditatie waarin je de yogales goed kunt laten 'indalen'.

We are designd to move , to explore , to flow ,to breath , to play, to learn no matter what age . Than tranquility and joy will arise in the mind.

 

De voordelen van Hatha Yoga

Voordelen: ontspanning door betere ademhaling, bewustwording, innerlijke rust en nieuwe energie. Zeer geschikt voor beginners en een ontspannen aanvulling voor gevorderden.

Meer informatie van de Yoga-expert

Gwen haar roots liggen bij Iyengar yoga en deze prachtige vorm van hatha yoga gebruikt ze in haar lessen om iedereen een kans te geven om lichaam en geest opnieuw te ontdekken, te openen en verlengen. De hatha les is een technische, speelse gegronde, gestructureerde les met een zachte opbouw. Deze les biedt voor zowel beginners als gevorderde voldoende uitdaging. Tot snel?

Gwen geeft iedere week Hatha Yoga bij Fitness Zuiver

Woensdag 19.00 - 20.00 Hatha yoga
Zondag 11.00 - 12.00 Yin Yoga
Zondag 12.00 - 13.00 Yin Yoga

Keer terug naar de yoga pagina

Proefles aanvragen

Vraag een gratis proefles aan en probeer de faciliteiten van Fitness Zuiver en onze groepslessen kosteloos uit.

Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil graag een..*

Datum en tijdstip dat je langs wilt komen?*
Opmerking

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.