Yoga

Het beoefenen van yoga is een ideale manier om te ontstressen of om gewoon even tijd voor jezelf te nemen. Yoga is niet alleen goed voor je mentale gezondheid, ook lichamelijk brengt het een aantal positieve effecten met zich mee.

5 redenen om aan yoga te doen:

  • Je leert jezelf beter te ontspannen
  • Je leert op de juiste manier ademen
  • Je lichaam wordt soepeler
  • Je verbetert je evenwichtsgevoel
  • Je neemt meer tijd voor jezelf

Yoga is dus meer dan alleen rekken, strekken en stilzitten. Bij Zuiver bieden we verschillende yogalessen aan, zowel voor beginners als gevorderden. Twijfel je of het iets voor je is, of ben je inmiddels al een echte pro die wel wat uitdaging kan gebruiken? Zuiver heeft ruim 10 verschillende yogalessen waar je als lid onbeperkt en zonder inschrijving aan mee kunt doen.

Bekijk de huidige sportactie

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.