Work that bottom

Exclusief bij Zuiver: Work That Bottom van billenexpert Annemarie Wolters. Wil je strakkere billen? "Het is trainen, trainen, trainen”, aldus Annemarie.

Train je billen, heupen en buik

Work That Bottom, of WTB, is een echte BBB work-out! Tijdens de Work That Bottom groepsles train je het hele ‘mini-rok-gebied’; billen, heupen, taille, buik, benen en je core. Vooral de binnen- en buitenkant van je benen komen aan bod. De BBB training in het kort: geen ingewikkelde pasjes, low impact maar wel pittig, gebruik van gewichten en barbells. Deze les is zowel geschikt voor getrainde als ongetrainde personen.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.