Tabata

Ervaar Tabata bij Fitness Zuiver.

Tabata is dé perfecte workout om je conditie te verbeteren. Tabata is een interval training en één van de meest effectieve trainingen. De korte maar hoge intensiteitsoefeningen zorgen voor een after burn effect: je lichaam blijft ook na het sporten calorieën verbranden.

De kracht van herhaling

Per oefening ben je vier minuten lang intensief bezig. De eerste 20 seconden voluit bewegen en daarna 10 seconden rust en dit vervolgens zeven tot acht maal achter elkaar. De oefeningen tijdens deze total body work-out zijn gericht op de grote spiergroepen. Tevens kan er tijdens de Tabata training gebruik worden gemaakt van een lange halter, dumbbells en kettlebells.

Voordelen van een Tabata training

✓  Effectieve training dat weinig tijd kost
✓  Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
✓  Alle sportbeoefenaars kunnen hun voordeel halen uit Tabata training.
✓ De Tabata training wordt meerdere keren per week gegeven bij Fitness Zuiver. Bepaal dus zelf wanneer je begint aan deze work-out

Hoofddoel: Total body work-out

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.