Tabata

Ervaar Tabata bij Fitness Zuiver. Deze groepsles wordt gegeven door Carlos Lens.

Tabata is dé perfecte workout om je conditie te verbeteren. Tabata is een interval training en één van de meest effectieve trainingen. De korte maar hoge intensiteitsoefeningen zorgen voor een after burn effect: je lichaam blijft ook na het sporten calorieën verbranden.

De kracht van herhaling

Onder leiding van Carlos Lens ga je aan de slag, de oefeningen zijn kort, maar zwaar! Met Carlos aan je zij, is opgeven geen optie. Per oefening ben je vier minuten lang intensief bezig. De eerste 20 seconden voluit bewegen en daarna 10 seconden rust en dit vervolgens zeven tot acht maal achter elkaar. De oefeningen tijdens deze total body work-out zijn gericht op de grote spiergroepen. Tevens kan er tijdens de Tabata training gebruik worden gemaakt van een lange halter, dumbbells en kettlebells.

Hoofddoel: Total body work-out

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.