Spa

Alle fitnessleden kunnen tegen een speciaal gereduceerd tarief gebruikmaken van alle faciliteiten in onze spa, zoals acht sauna’s, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes, opgietingen en een 40 meter lang zwembad. Je ontvangt 25% korting op de geldende entreeprijs (arrangementen, deals en behandelingen uitgesloten)

De spa is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30 uur. Het dragen van badkleding is in de spa niet toegestaan. Mocht je de spa liever bezoeken met badkleding, dan ben je iedere dinsdag welkom. Op deze dag is het verplicht badkleding te dragen in de spa.

Voor fitnessleden die gebruik maken van de spa gelden de algemene voorwaarden. Klik hier om deze na te lezen.

Ben je nog geen lid? Heb je vragen of wil je graag een rondleiding? Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.