RPM

RPM bij Zuiver in Amsterdam is een indoor cycling work-out waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Ga het 'parcours' op met de inspirerende instructeur die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval trainingen. Haal het beste uit jezelf! Breng je endorfine peil omhoog en zweet & verbrand zoveel mogelijk.

Hoe ziet een RPM-les er bij Zuiver uit?

Onze instructeur leidt jou en het peloton over het parcours, met behulp van motiverende muziek, op verschillende tempo’s.

1.         Warming-up: aan het begin van de les ligt het tempo laag en is de weestand licht.

2.         De snelheid en intensiteit nemen toe, je werkt langzaam naar je topsnelheid toe. Je klimspieren worden opgewarmd voor de beklimmingen die gaan komen. Tijdens de tijdritten wordt je uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Je krijgt tijd om te herstellen om weer energie op te bouwen voor de volgende uitdaging.

3.         Het einde van een RPM-les draait om het herstel en stretchen van de spieren. Dit zorgt ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van stijve spieren.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.