Rope skipping

Een groepsles touwtje springen? Nee, rope skipping kun je gerust een killer work-out noemen. Rope skipping is goed voor je coördinatie, uithoudingsvermogen, voetenwerk, timing, beweeglijkheid, kracht, snelheid en explosiviteit. Naast je benen en core worden ook je armen getraind door de gevarieerde oefeningen.

Hoog calorieverbruik

Rope skipping is een van de meeste effectieve cardiotrainingen om calorieën te verbranden. Tijdens een groepsles verbrand je namelijk al snel zo'n 800 tot 1000 kilocalorieën.

Waarom rope skipping bij Fitness Zuiver in Amsterdam:

* ideale work-out voor vetverbranding
* uithoudingsvermogen optimaliseren
* je spieren worden sneller zichtbaar
* strakker lichaam

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.