Power shape

Power Shape is een groepsles die bestaat uit spier verstevigende oefeningen gericht op de billen, benen en buik. Tijdens deze doeltreffende ‘BBB training’, op muziek, worden gewichtjes gebruikt en ligt de nadruk, naast conditie, op vetverbranding en spieruithoudingsvermogen. Het resultaat: Stevige buik-, been- en bilspieren, en een slanke taille.

Wil jij een keer gratis deelnemen aan deze fanatieke groepsles? Vraag dan vandaag nog de dagpas aan en ervaar zelf het resultaat van onze Power Shape lessen.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.