Ronald Smit

Met het bezoek van deze pagina zet je wellicht de eerste stap naar een zo gezond mogelijk leven. Ik kan je daar namelijk bij helpen. Mijn naam is Ronald Smit en ik ben een professionele en enthousiaste Personal Trainer, Wim Hof Methode instructeur en Vitaliteitscoach. Ik ga en sta voor puur resultaat!

Samen met mijn cliënten streef ik naar een zo optimaal mogelijke balans tussen lichaam en geest. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies voor welke uitdagingen cliënten staan en hoe ik daar mijn professionele bijdrage aan kan leveren. Ieder mens is uniek en mijn aanpak is dat ook. Mijn drive is om een effectieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van lichaam en geest en steeds weer op zoek te gaan naar de individuele uitdaging die elke persoon met zich mee brengt. En dat doe ik met erg veel plezier.

Iedereen is welkom! Wel richt ik mij vooral op mensen die in het dagelijks leven voornamelijk op intellectueel gebied uitgedaagd worden en vooral zittend werk verrichten. Waarom? Veel mensen hebben een zittend beroep en ervaren veel stress. Zij zitten in de auto of achter een bureau en bewegen nauwelijks. De zithouding zorgt voor een eenzijdige belasting van bepaalde spieren en hierdoor blijven andere spiergroepen ongebruikt. Ook ervaren mensen die veel zitten gebrek aan energie en slaap. Met de juiste functionele training, voeding, ademhalingsoefeningen en leefstijl aanpassingen geven we het lichaam de juiste houding terug en brengen lichaam en geest weer in balans, hierdoor voel je je weer fit en gezond!

Opleidingen:

•  NASM Personal Training
•  LAPT Personal Training
•  Trainer Hormoonfactor
•  Master Kettlebell Instructor
•  Herstel- en Revalidatietrainer
•  Fitness Instructor A
•  Wim Hof Methode Instructeur
•  NGS Sportmasseur
•  NGS Blessurepreventie

Bel Ronald op 020-3010707 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in.

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.