Justus Helstone

Al ruim 10 jaar train ik mensen met veel passie en plezier op fitnessgebied, waarvan zes jaar bij Zuiver. Als fysio-fitnesstrainer heb ik veel ervaring om trainingsprogramma’s samen te stellen met een optimale verhouding tussen belasting en belastbaarheid. Voor we samen aan het werk gaan, maak ik dan ook eerst een persoonlijk plan voor je waarbij ik kijk naar je fysieke én mentale capaciteiten. Mijn personal training programma’s zijn met name gericht op functioneel trainen, kracht-en stabiliteitsoefeningen, balans- en coördinatietraining en conditietraining. Ook ben ik gespecialiseerd in looptrainingen en boks- en kickbokstrainingen.

Wil je intensief trainen en continue gemotiveerd worden om alles uit jezelf te halen voor een beter en sneller resultaat? Neem dan contact op via onderstaande link.

Opleidingen

•  Fysio-fitnesstrainer
•  LAPT Personal Trainer (Los Angeles Personal Trainer)
•  F!tvak Fitness Trainer A
•  AALO Fitnessinstructeur
•  Les Mills Bodycombat, Bodypump en RPM-instructeur (spinning)
•  NASM Personal Trainer

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.