Justus Helstone

Mentaal en Fysiek sterker worden!

Met meer dan 10 jaar ervaring lever ik maatwerk en motivatie om de gewenste doelen te realiseren. Samen transformeren we je lichaam naar een blijvend en duurzaam resultaat. Mijn specialisaties zijn revalidatietraining, kickboksen, flexibiliteit, conditietraining, krachttraining en last but not least... een flinke dosis humor.

Wil je intensief trainen en continue gemotiveerd worden om alles uit jezelf te halen voor een beter en sneller resultaat? Neem dan contact op via onderstaande link.

Opleidingen

•  Fysio-fitnesstrainer
•  LAPT Personal Trainer (Los Angeles Personal Trainer)
•  F!tvak Fitness Trainer A
•  AALO Fitnessinstructeur
•  Les Mills Bodycombat, Bodypump en RPM-instructeur (spinning)
•  NASM Personal Trainer

Mail me op j.helstone@gmail.com

Bel me op 0627169995

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.