Joey Hofstede

Mijn naam is Joey Hofstede en ik ben sinds 2011 aan het werk bij Fitness Zuiver. Sporten was van kinds af aan een onderdeel van mijn opvoeding. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonde levensstijl waardoor jij je sterker, fitter en vooral lekkerder gaat voelen.

Mijn doel is om mensen blijvend te laten sporten door het positieve gevoel wat sporten bij je creëert.

Wil jij graag afvallen, sterker, fitter of lekkerder in je vel gaan zitten? Meld je dan aan voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we jou doelen en belangen gaan bespreken.

Specialisaties:
Boksen
Gewicht verliezen
Spiergroei
Sterker worden
Core stabiliteit
Sport specifiek trainen

Opleidingen
HvA certified personal trainer
NASM gecertificeerd personal trainer
KNKF certified trainer
(Kick)Boksinstructeur

Mail me op joeyhofstede@hotmail.com

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.