Joey Hofstede

Wil je fit worden op een uitdagende manier? Tijdens mijn personal training programma’s maak ik veel gebruik van boksoefeningen en uiteraard fungeer ik als sparring partner. Als personal trainer ben ik gespecialiseerd in:

+ Boksen
+ Figuurverbetering
+ Krachttraining  
+ Sport specifiek trainen
+ Core stabiliteit

Ook geef ik de groepslessen boksen en bootcamp. Ben je benieuwd naar mijn manier van trainen? Spreek me gerust een keer aan in de fitness of kom eens langs bij een groepsles. Ik vertel je graag meer over mijn personal training programma's.

Opleidingen:

•  HvA certified personal trainer
•  NASM Gecertificeerd personal trainer
•  KNKF certified fitness trainer
•  (Kick)boksinstructeur.

Bel Joey op 020-3010707 voor een afspraak of vul onderstaand formulier in.

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.