Desire Melchiot

Mijn liefde & passie voor sport vormen de perfecte combinatie om mensen te helpen verschillende doelstellingen te bereiken. 
Op vroege leeftijd ben ik begonnen met Atletiek. Tot mijn 21ste heb ik in de top van Nederland hoogspringen & hink-stap-sprong gestaan.
Tijdens mijn topsportcarrière heb ik geleerd het uiterste uit mezelf te halen.

Mijn trainingen zijn verrassend afwisselend, uitdagend en je leert op een leuke manier te sporten, terwijl je toch je grenzen verlegd & het uiterste uit jezelf haalt!

Specialisaties:

+ Kracht & conditietraining
+ Romp stabiliteit
+ Verbeteren houding
+ Techniek training
+ Afvallen

Opleidingen:

•  ROC Sport & bewegen (fitness & krachttrainer)
•  ROC Sport & bewegen (bewegingsagoog)
•  TRX suspension trainer
•  NASM personal training

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.