Carlos Lens

Carlos Lens geeft naast populaire groepslessen bij Zuiver ook personal training. Carlos is de well-being coach van vele bekende Nederlanders. Personal training van Carlos draait niet alleen om sporten. Voor een fit en gezond leven zijn voeding en rust minstens zo belangrijk. Carlos is gespecialiseerd in krachttrainingen, choreografielessen en vechtsporttrainingen.

Carlos Lens rondde in 1996 zijn sportopleiding af, met als specialisatie fitness, aerobics & sportmanagement. Hierna vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij bij verschillende sportcentra aerobics lessen gaf. Bij zijn terugkomst in Nederland, bracht hij de nieuwste fitnessrage Thai Bo met zich mee en introduceerde dit in Nederland. Als fitnessexpert is Carlos regelmatig te zien op televisie.

Kom langs bij een van de groepslessen van Carlos en ervaar zijn visie en motivatie als trainer. 

Klik hier om je aan te melden voor personal training.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.