Personal training

Hoelang ben jij al bezig om je droomresultaat te behalen? Na al die tijd nog steeds niet tevreden met je behaalde resultaten? Werken met een personal trainer is de kortste weg naar succes. Zuiver beschikt over een team met professionele personal trainers, ieder met zijn eigen achtergrond en specialisatie. Klik hieronder op de foto van de personal trainers voor meer informatie en plan een vrijblijvende intake in!

Onze Personal Trainers:

Mijn naam is Joey Hofstede.

Ik ben sinds 2011 aan het werk bij Fitness Zuiver. Sporten was van kinds af aan een onderdeel van mijn opvoeding. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonde levensstijl waardoor jij je sterker, fitter en vooral lekkerder gaat voelen.
Mijn naam is Justus Helstone.

Mentaal en fysiek sterker worden!

Met meer dan 10 jaar ervaring lever ik maatwerk en motivatie om de gewenste doelen te realiseren. Samen transformeren we je lichaam naar een blijvend en duurzaam resultaat. Mijn specialisaties zijn revalidatietraining, kickboksen, flexibiliteit, conditietraining, krachttraining en last but not least... een flinke dosis humor.
Mijn naam is Ronald Smit.

Samen met mijn cliënten streef ik naar een zo optimaal mogelijke balans tussen lichaam en geest. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik precies voor welke uitdagingen cliënten staan en hoe ik daar mijn professionele bijdrage aan kan leveren. Ieder mens is uniek en mijn aanpak is dat ook. Ik richt mij vooral op mensen die dagelijks op intellectueel gebied uitgedaagd worden en vooral zittend werk verrichten.
Mijn naam is Hicham Afzaz.

Al ruim 15 jaar help en inspireer ik mensen met hart en ziel hun levenskwaliteit positief te veranderen. Door middel van de lifestyle verbeteringsmethode werken we samen aan een duurzaam gezond lichaam. De focus ligt op het verhogen van zowel je stofwisseling als vetverbranding, met als resultaat blijvend gewichtsverlies, anti-aging, gezond afslanken en beter in je vel zitten.
Mijn naam is Nicole van Elsen.

“Great things never came from comfort zones.”

Samen met jou wil ik werken aan de beste versie van jezelf!
Als personal trainer ben ik gedreven om samen met jou aan de slag te gaan om je doelen te bereiken. Wat je doel ook is, samen zorgen we dat jij de best mogelijke resultaten bereikt.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.