Krachttraining

Krachttraining is een manier van trainen waarbij men gebruik maakt van extra weerstand in de vorm van gewichten. Hiervoor kan onder andere gebruik worden gemaakt van losse gewichten, stangen, kettlebells of natuurlijk apparaten om specifieke spiergroepen aan te pakken.

Het doel van krachttraining is om het lichaam sterker te maken. Met behulp van krachttraining kun je het vetpercentage verlagen en de conditie van hart en bloedvaten verbeteren. Het zorgt ervoor dat je spierkracht toeneemt. Daarnaast kan het ook bijdragen aan de explosieve kracht en draagt het bij  aan het versterken van je pezen, ligamenten en botten.

Krachttraining is niet alleen voor mannen. Vrouwen kunnen ook veel baat hebben bij krachttraining. Het is vaak aan te raden om krachttraining in je trainingsschema op te nemen. Krachttraining kan helpen om het lichaam en de spieren te verstevigen, maar kan ook erg nuttig zijn als je wilt afvallen.

Niet alleen jonge mensen hebben voordelen bij het doen aan krachttraining, juist op oudere leeftijd kan krachttraining een belangrijke rol spelen. Ouderen kunnen op deze manier spierafbraak tegengaan en hun spiermassa behouden.

In onze sportschool hebben wij een breed aanbod van apparatuur van Technogym. Train je liever met losse gewichten? Wij hebben ook state of the art materiaal van Rogue Fitness.

Kom een keer langs om een op maat gemaakt trainingsschema op te stellen met één van onze fitness instructeurs of personal trainers.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.