Kickboksen

Kickboksen bij Zuiver is een leuke dynamische training waarin zowel aan de kickbokstechniek, als conditie wordt gewerkt. Deze training is goed om je lenigheid en reactievermogen te trainen. Bij deze training activeert men het boven- en onderlichaam door middel van stoten en trappen. Iedereen kan deelnemen aan de les op zijn/haar eigen niveau.

Proefles kickboksen aanvragen

Waarom is kickboksen goed voor je?

  • Gedurende een kickboksles verbrandt je ongeveer 800 calorieën. Genoeg redenen om een keer een training mee te doen toch?
  • Naast het verbranden van veel calorieën heb je naast kracht ook flink wat uithoudingsvermogen nodig om het een uur vol te houden. Wanneer je structureel deelneemt aan onze lessen zal je merken dat je conditie met grote stappen vooruit gaat!
  • Heb je een zware dag achter de rug? Loopt je hoofd over van gedachten? Heb je je kapot geërgerd op je werk of in het verkeer? Met kickboksen verzet je jouw gedachten!

Wist je dat: de kickbokslessen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen?

Zelfverdediging en zelfvertrouwen

Een andere reden waarom onze leden deelnemen aan de groepsles is het krijgen van zelfvertrouwen. Gedurende onze lessen leer je diverse kickbokstechnieken. Met deze technieken ben je in staat om jezelf te verdedigen indien dit ooit nodig is. Wij merken dat het zelfvertrouwen van mensen groeit naarmate zij meer lessen hebben gevolgd.

Proefles kickboksen aanvragen

Op welke dagen worden de kickbokslessen gegeven?

Voor het meest actuele rooster verwijzen wij je graag naar ons groepslesrooster. Scroll door de dagen om te bekijken wanneer onze kickbokslessen worden gegeven!

Tarief kickbokslessen

Wil je wekelijks deelnemen aan onze kickbokslessen? Dan is een lidmaatschap vereist. Voor een overzicht van al onze lidmaatschappen klik hier.

Over de kickbokstrainer

Mijn naam is Omri Polak. Op mijn twaalfde ben ik begonnen met kickboksen, kort daarna is daar ook Krav-Maga bij gekomen. Sindsdien beoefen ik beide sporten met veel plezier. Voor mij is kickboksen de meest complete sport die er is, je traint je conditie, kracht, motoriek en leert daarbij ook nog jezelf te verdedigen. Met behulp van kickboksen ben ik 5 jaar geleden 40 kilo afgevallen. Nu wil ik de energie en plezier die ik haal uit het kickboksen ook aan jou overbrengen!

Mijn lessen bestaan uit technische oefeningen, waarbij ook kracht en conditie niet worden gespaard. Het belangrijkste is dat jij met de juiste techniek leert stoten en trappen. Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen van elk niveau, of je nu voor de eerste keer komt of een ervaren wedstrijdvechter bent!

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.