Intensity

In korte tijd een killer body bereiken dat alleen voor beroemdheden is weggelegd? Ontdek Carlos Lens’ INTENSITY les bij Fitness Zuiver voor een strak lichaam.

Total body workout

De naam zegt het al: deze intensieve total body work-out is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op fitnessgebied in Amerika. Deze training laat iedere sporter tot het uiterste gaan. Tijdens de veertig minuten durende INTENSITY groepsles werken deelnemers zich onder leiding van Carlos Lens in het zweet met intervaltraining, waarbij het eigen lichaam wordt gebruikt. Het bestaat uit drie minuten maximale inspanning, gevolgd door steeds 30 seconden rust. En dan... snel door naar de volgende oefening!

Het effect: hoge calorieverbranding, conditieverbetering en… fit de zomer in/door!

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Iedere dag 1 uur toegang tot de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.