High Intensity Interval Training

De High Intensity Interval Training is een training waarbij het hele lichaam aan het werk wordt gezet! Het is een uptempo work-out gericht op vetverbranding. HIIT combineert krachttraining, cardio & explosieve bewegingen in één effectieve workout. Ideaal voor iedereen die in een korte tijd veel wil verbranden en sterker wil worden!

Waarom doen onze leden mee aan de HIIT trainingen?

Toegankelijk voor bijna ieder niveau
Ben je pas net begonnen met sporten of train je al jaren intensief? Het maakt voor de HIIT trainingen niet uit welk niveau je op dit moment hebt. De trainingen zijn toegankelijk voor bijna ieder niveau, elke leeftijdscategorie en voor zowel mannen als vrouwen.

Geen verlies van spierweefsel
Cardiosporten staan er om bekend dat ze zorgen voor afbraak van spierweefsel. Dit vormt voor sommige mensen een reden om juist geen cardio oefeningen in te plannen in een schema. De HIIT trainingen hebben als kenmerkt dat je geen spierweefsel verliest en dat je het opgebouwde resultaat behoudt.

Wat zijn de voordelen van de groepsles?

  • Betere conditie
  • Sterker spieren
  • Meer balans
  • Meer energie
  • Gemotiveerde groep
  • Deskundige begeleiding van een groepsles instructeur

Tips voor de HIIT Training

• Zorg altijd voor een goede warming up voordat je aan de HIIT workout begint
• Beëindig iedere workout met een cooling down. Denk hierbij aan stretchen of langzame afbouw van je training.
• Luister altijd goed naar je lichaam. Neem een pauze indien je merkt dat jouw lichaam dit nodig heeft
• Om vooruitgang te blijven boeken kan je de intensiteit verhogen.
• Heb je last van een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en/of Gewrichtsproblemen (artritis)? Raadpleeg dan eerst je huisarts om te controleren of je mee kan doen aan de HITT workout.

Wanneer zijn de HIIT trainingen?

Iedere week verzorgen wij diverse HIIT trainingen waar jij aan kan deelnemen. Bekijk ons groepslesrooster om te bekijken wanneer de eerstvolgende workout op de planning staat.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.