Effectieve EMS trainingen

Snel en verantwoord fit worden bij Fit & Fast

Te mooi om waar te zijn? Dan is dat meestal zo. Toch zijn er uitzonderingen op die regel zoals EMS (Electro Muscular Stimulation) trainingen. Een training van 20 minuten staat gelijk aan een full body workout van drie uur. Dus voor iedereen met een volle agenda, en ook voor diegene die graag tijd overhoudt voor bijvoorbeeld een dagje in de spa, zijn deze weerstandstrainingen met de Bodytec machine een uitkomst om snel en verantwoord fit te worden. Een EMS training activeert 90% van de spieren en is een wetenschappelijk bewezen effectieve sportmethode.

Personal trainers

Fit & Fast, pioniers van EMS trainingen in Nederland, heeft een professioneel en enthousiast team van personal trainers en fysiotherapeuten die jou coachen en motiveren. Fit worden, afvallen of je lichaam beter in shape? Jouw persoonlijke doel bereik je dankzij uitdagende trainingen met op maat gemaakte oefeningen. Je traint alleen of als duo, maar altijd op je eigen niveau.

Blessures

Heb je last van een (sport)blessure? De trainer en/of fysiotherapeut houdt hier rekening mee zodat je kunt blijven trainen. Bij EMS maak je alleen gebruik van je eigen lichaamsgewicht (calisthenics) in tegenstelling tot krachttraining bij fitness in de sportschool. De belasting voor je gewrichten is laag en we kunnen specifieke spiergroepen ieder een eigen weestand geven.

Topsport

EMS trainingen, trainen met weerstand, is dankzij de toename van spierversterking ook aantrekkelijk als ondersteuning voor topsporters. Als topsporter ben je (altijd) op zoek naar die paar procent extra om de concurrentie voor te blijven. Met EMS is je lichaam in staat een groter gedeelte van de spier aan te spannen en te gebruiken voor de te leveren output. Je krijgt zo een groter uithoudingsvermogen en bent een stuk explosiever.

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen

Voor meer informatie over de EMS trainingen verwijzen wij je graag door naar de website www.fitenfast.nl.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!