Diëtist

Coaching voeding en lifestyle bij Zuiver

Voeding is een essentieel onderdeel van je lifestyle, want eten doe je elke dag. Wat je eet en drinkt bepaalt voor zo’n 70% hoe je je voelt en hoe gezond je lichaam is. Je eetpatroon onder de loep nemen en doelgericht verbeteren, samen met een professional, is daarom een waardevolle investering in je eigen gezondheid. Of je nu wilt werken aan een gezond lichaamsgewicht, je sportprestaties wilt verbeteren, je vermoeidheid wilt aanpakken of gewoon een stuk gezonder wilt gaan leven. Goede voeding, in combinatie met effectief bewegen, zorgt ervoor dat je je energiek voelt en lekker in je vel zit. En een gezond en fit lichaam maakt je fysiek en mentaal sterk.

Diëtist Fleur Berkhout

In 2008 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als klinisch diëtist op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk opgezet waar ik veel cliënten met verschillende doelen heb begeleid. Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier bij Spa Sport Hotel Zuiver waar ik mensen help hun voeding en lifestyle te optimaliseren.
Als diëtist help ik je bij het werken aan een gezond voedingspatroon op maat en coach ik je bij het doorbreken van ongezonde eetgewoonten. Zo behaal je jouw persoonlijke doelen en behoud je jouw resultaten ook op lange termijn. Je kunt bij mij terecht met o.a. de volgende indicaties:

  • Ondergewicht
  • Verbeteren lifestyle
  • PDS
  • Revalidatie na of voorbereiding op operatie
  • Diabetes
  • Back in shape na de zwangerschap
  • (Wedstrijd) sport
  • Overgewicht/ obesitas

Intake en vervolgconsulten

De voedingsbegeleiding bestaat uit een intake en, indien noodzakelijk of gewenst, één of meerdere vervolgconsulten. Tijdens de intake worden je wensen, persoonlijke doelen en het behandelplan besproken. Ben je geïnteresseerd in voedingsbegeleiding op maat? Klik dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Wil je kennismaken met Fleur? Mail dan naar f.berkhout@zuiveramsterdam.nl of vul het contactformulier in en dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam*
Achternaam *
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.