Cross Training

Een uitdagend en intensief trainingsprogramma

Biedt jouw huidige trainingsschema niet voldoende uitdaging meer of ben je op zoek naar een work-out dat zich kenmerkt door een hoge intensiteit? Cross Training is een uniek trainingsprogramma waarmee je alle spiergroepen snel en effectief kunt trainen op een veelzijdige manier.

Gedurende de Cross Training worden er onder andere halterstangen, kettlebells, springbankjes, zandzakken, touwen en ringen gebruikt. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Effectief alle spiergroepen trainen

Wellicht heb je al diverse trainingsschema’s geprobeerd om alle spiergroepen de benodigde aandacht te geven. Het Cross Training programma zorgt ervoor dat alle spiergroepen worden getraind zonder ingewikkelde schema’s. Je zult merken dat je conditie na een aantal lessen aanzienlijk vooruit gaat. Dit komt omdat het programma niet specifiek inspeelt op een bepaalde discipline maar op de algehele conditie.

Cross Training Fundamentals

Cross Training fundamentals is een cyclus aan lessen van 60 minuten waarin de fundamentele bewegingen worden uitgelegd, voorgedaan, geoefend, gecorrigeerd. Dit wordt in de praktijk gebracht door middel van een workout.

De fundamentele oefeningen zijn onder andere diverse vormen van squats, deadlifts, shoulder presses, maar ook gymnastische oefeningen in het rek, op roeimachines en met kettle bells. Het doel is om in een kleine groep op beginnersniveau de basis (fundamentals) onder de knie te krijgen. Vervolgens maak je de stap naar de Cross Training les om onder begeleiding de oefeningen te perfectioneren.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.