Core Stability

Tijdens de Core Stability work-out pakken we de rechte buikspieren, schuine buikspieren en lage rugspieren aan. Je wisselt oefeningen met lichaamsgewicht af met attributen als de trx, bosu- en stability balls.

De work-out duurt 30 minuten en bestaat uit een korte warming up/introductie en een middenstuk met core oefeningen in een circuit- of superset vorm. Tot slot sluiten we de les af met een aantal oefeningen in Tabata vorm!

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.