Cardio

Cardio is een afkorting van het woord cardiovasculair,  hiermee doelt men op een training waar je hart- en bloedvaten aan het werk worden gezet.

Cardio is een manier van trainen waarbij de hartslag flink omhoog gaat voor een langere periode. Men probeert de hartslag op een constant niveau te houden. Dit kun je onder andere doen door middel van hardlopen, fietsen of roeien.  Wellicht is de crosstrainer of de elliptical wat voor jou. Dit zijn cardio apparaten die minder impact hebben op de gewrichten. Wij hebben in onze sportschool moderne apparatuur van Technogym.

Cardio training kan gunstig zijn als je wilt afvallen, maar kan ook als doel hebben om de conditie te verbeteren. Als je wilt afvallen kan een combinatie van cardio en krachttraining uitkomst bieden. Meer weten over krachttraining? Kijk dan op onze krachttraining pagina.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.