Bodyshape

Bij de groepsles Bodyshape train je in een uur tijd je hele lichaam op motiverende muziek. Dankzij de combinatie van cardiotraining, krachttraining balans, flexibiliteit en conditie blijft Bodyshape uitdagend en leuk. Bij Bodyshape train je zowel grote als kleine spiergroepen. De les is zeer toegankelijk omdat de oefeningen plaatsvinden op eenvoudige bewegingspatronen. Het maakt dus niet uit of je een ervaren sporter bent of een beginnende sporter, iedereen kan de les volgen. Iedere Bodyshape les bestaat uit een aantal blokken om je spieren op te warmen voor de high impact oefeningen.

Train je billen, benen en buik

Bodyshape wordt ook wel een BBB-les genoemd, aangezien je in een uur zowel je buik, billen als benen traint. Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere benen en billen, wordt je core ook getraind. Je core is zeer belangrijk voor je lichaamshouding. Heb je slappe rugspieren en daarom snel last van je rug? Dan is Bodyshape een effectieve groepsles om deze spieren extra aandacht te geven.

We maken gebruik van een matje, dumbells en elastieken. Deze zijn aanwezig in de zaal. Zorg voor comfortabele sportkleding en schoenen met een goede stabiliteit. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen omdat je de weerstand zelf kunt bepalen.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.