Bodypump

Wil je snel in vorm komen? Dan hebben we bij Fitness Zuiver de ideale training. Bodypump is een total body work-out waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen worden aangepakt. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door te variëren in de gewichten. Bodypump is gericht op spierversteviging, afslanken en het behouden van spiermassa.

Met simpele oefeningen werk je met BodyPump aan zowel kracht als zelfvertrouwen. In slechts een uur tijd daag je jezelf uit d.m.v. squats, deadlifts en curls en ga je topfit weer richting huis!

Bodypump: Voor iedereen geschikt

Bodypump is een groepsles dat voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft niet aan bepaalde conditie – of gezondheidseisen te voldoen om deel te kunnen nemen aan de les. Onder leiding van professionele instructeurs worden alle oefeningen rustig en duidelijk uitgelegd zodat je alle oefeningen snel onder de knie hebt. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel gewicht je gebruikt tijdens de training.

Muziek tijdens de bodypump lessen

Elke oefening wordt uitgevoerd met motiverende muziek op de achtergrond. Hierdoor wordt je nog meer gestimuleerd om extra je best te doen tijdens de groepsles. Dit houdt echter niet in dat je speciale danspasjes moet kennen.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.